Konferens


Företag, föreningar, körer, andra organisationer eller vänner som vill träffas. Behöver ni komma ifrån vardagen och samlas för nya idéer i er verksamhet? Då har vi det perfekta alternativet för er. Det enkla och familjära alternativet för din konferens. Här erbjuds en sammanhållen avskildhet som skapar det fokus ni behöver. Vi erbjuder en miljö med hemkänsla och en anda präglad av frihet, respekt och personlig omtanke.

Varmt välkommna till Vängården Follökna!


Retreat


Vängårdens natursköna läge gör platsen väl lämpad för retreater. Föreningen anordnar regelbundet retreater i egen regi. Det går förstås också att hyra Vängården för att arrangera egna retreater.


Läger


Många församlingar har genom åren valt att förlägga konfirmandläger på Vängården. Ändamålsenliga lokaler och hemlagad mat. Stora gräsytor för sport och lek. Badplats och möjligheter till rodd och kanotturer.


Bröllop


Vängården erbjuder en naturskön plats för bröllop. Många par har valt att fira sitt bröllop under dagarna tre på Follökna. 

Här finner ni charm, bibehållen stil, enkel standard som skapar rimliga priser.

Vigsel har bl.a. skett i kapellet på ön, ute på klipporna på ön, i parken vid herrgården och inne i herrgårdens salonger. Middagen efter vigseln sker oftast i salongen på mellanvåningen med fin utsikt över sjön Nedingen. Vi kan också förmedla kontakt med musiker, vigselförrättare och catering.